1746
1746

Sönsdagen den 8 juni 2014 fanns mitt och fotograf Linus Sundahl-Djerfs reportage om Los Angeles Times speciella mordbevakning, The Homicide Report, i SvD. Artikeln finns på svd.se, och du kan också få upp sidan i fullstorlek och läsa texten genom att klicka här.

The Homicide Report har drivits av LA Times i åtta år och är ett specialprojekt där tidningen rapporterar om varje mordoffer som redaktionen får vetskap om. Alla data om brotten samlas i en databas, som med tiden har gett tidningen helt unik statistik om var i staden flest (och minst) mord begås, av vilka, hur och framför allt vilka offren är.

Du kan läsa The Homicide Report här.

Så här såg uppslaget ut i SvD:

ANNONS

Uppslaget om "The Homicide Watch" i SvD söndagen den 8 juni.
Uppslaget om ”The Homicide Watch” i SvD söndagen den 8 juni.
Puffen på förstasidan.
Puffen på förstasidan.
In this article