Båtar i alla former (och priser)

33649
33649

FT LAUDERDALE, FREDAG — Jag har gått, gått och gått längs bryggorna och kollat in båtar av alla modeller, sorter och former så att jag är helt mör i fötterna. Allt ifrån 50-60-meters megayachter med helikopterplattor till eldrivna leksaker för några tusenlappar och allt däremellan.

Nja, kanske inte allt förresten. Segelbåtar är märkligt underrepresenterade på Fort Lauderdale Boat Show 2014. Några finns, men det är inget stort utbud och inte några nymodigheter heller. Lite synd, jag hade hoppats på åtminstone några schyssta motorseglare att njuta av. Men det är klart, jag tror inte riktigt jag hunnit går över hela mässområdet på bara en dag, mässan sträcker sig över sju (!) olika kajsystem nere vid hamnen.

Nu är det sent och jag ska sova för att orka med en dag imorgon också, lördag. På söndag blir det bad, hoppas jag. Det var nog mellan 25-30 grader i solen idag så vädret är nog inga problem. Fast det kom en rejäl skur mitt på dagen som fick alla besökare att raskt ta skydd i vilken båt som helst som råkade ligga närmast.

Det blir mer om båtmässan både här och SvD Näringsliv framöver – stay tuned. Och njut av bilderna i galleriet här ovanför så länge.

ANNONS

In this article