1392
1392

NEW YORK, SÖNDAG KVÄLL — En sådan där helg som liksom bara slunkit en ur händerna utan att man tycker att man gjort särskilt mycket. Det stämmer dock inte för jag har varit riktigt duktig. Igår, lördag, sprang jag en runda längs East River, första löpningen på et halvår. Gick oväntat bra, ehuru långsamt. Ska försöka komma igång med det lite mera regelbundet. Är tanken. Sedan blev det faktiskt en dryg timmes jobb på kvällen, sedan det stod klart att Iran växlat fem tillfångatagna amerikaner mot sju iranier sedan sanktionerna mot Iran hävts. Skrev om det här.

[contextly_auto_sidebar]Förresten går det nu även att ta in mitt sista CES-knäck för i år, en intervju med två av Netflix högsta chefer.

Hur som helst, nu inleds ett par ytterligare hektiska veckor. Imorgon bär det av söder ut på en reportageresa – läs mer om det kommande dagar – och strax därefter inleds primärvalen, i Iowa den 1 februari och i New Hampshire en vecka senare. Jag har suttit idag och planerat två två kommande resor innan jag ens hunnit iväg på den som står först i kön. Det blir lite snurrigt med många detaljer som ska hållas i huvudet samtidigt. Tyvärr drar sådan logitsik ned själva nöjet med att åka någonstans, har jag märkt.

Ovanpå det så är jag utomordentligt restrött just nu, efter 30-talet resor eller så under 2015. Men det är bara att bita ihop.

Idag, söndag, har jag förresten tvättat, handlat mjölk, bokat hyrbilar, hotell och flyg, och ska nu sätta igång med bokföringen samt packa en väska. Så när allt kommer omkring så har jag faktiskt klarat av en hel del den här helgen.

Det snöar i New York förresten, säsongens första.

Hej på er!

PS missa inte nya avsnittet av New York-podden på måndag!

In this article