1711
1711

NEW YORK — Åter från ett tidvis bortåt 40-gradigt Philadelphia så känns New Yorks runt 30 grader högst behagliga.

Det är ju fredag och egentligen borde jag ha lite semester-feeling eftersom jag om två dygn drar till Stockholm för en ledig, härlig augustimånad! Yipee! Men det är en del jox som ska fixas här först (ehuru förhoppningsvis ej av jobbkaraktär) så jag väntar med att ställa om till ledighets-mode ett tag.

Det är på sätt och vis ett sorts terminsavslut som inträffar nu, så här mitt i sommaren. Stora delar av det första halvåret har gått åt till bevakning av det amerikanska valkampanjandet. En väldigt rolig och intressant men tidvis stressig och arbetsam period i mitt yrkesliv som jag dock kommer att se tillbaka på med förnöjsamhet. En del annat har hunnits med också.

Många resor har det blivit. Jag uppdaterade just min elektroniska resedagbok Alla dessa resor (som du hittar här) och noterar att jag sedan januari genomfört följande:

Stockholm – New York – Las Vegas – New York – Panama City – New York – Iowa – New York – New Hampshire – New York – Houston – New York – Stockholm – New York – West Virginia – New York – San Francisco – New York – Stockholm – New York – Cleveland – New York – Philadelphia – New York.

Det ger 23 enkelresor åt ena eller andra hållet om jag räknar rätt. Då hade jag ändå en rätt lång period under april och halva maj där jag inte reste nånstans, utom möjligen någon småutflykt. Så jag känner mig aningen less på resor just nu. Ska bara kämpa mig igenom Norwegian-flighten till Stockholm på söndag, sedan blir det lite lugn och ro i en månad.

Bifogar en bild som indikerar var jag till ingen liten del kommer att tillbringa semestern:

Sadeloga_Island3Den som till äventyrs undrar vad jag skrivit om på dessa resor kan ta en titt här.

In this article