1871
1871

För tillfället hoppar jag in som SvD:s utrikesredaktör vilket märktes särskilt idag, onsdag 1 november, när terrorattacken i New York skulle hanteras, ett knappt dygn efter att den inträffade på tisdagen. Alla vinklar vi mejslade fram under dagen kan du läsa om här.

Förutom att leda det arbetet skrev jag en krönika om internationell terrorism samt hoppade in som grafiker, eftersom någon sådan inte stod att finna på redaktionen denna höstlovsvecka. Kartan ser du här ovanför, finns även här.

Jag noterar att jag klockat en 11-timmars arbetsdag idag, som inleddes kl 6 med att jag satt i Ekonomistudion och pratade om centralbanken Fed. Läs mer om det här. Ingen brist på omväxling på det här jobbet.

Så här ser terrorkommentaren ut på SvD.se:

Min terrorkrönika på SvD.se den 1 november 2017.
In this article