1043
1043

DJURÖ — Ibland behöver man lämna stan och ta hand om sig. Det bara är så liksom. Och vad bättre än att ge sig ut i Stockholms skärgård, närmare bestämt till Djurö utanför Värmdö, och där ta in på spa en natt. Komplett med relaxavdelning, massage, utomhuspool, trerättesmiddag, barhäng och skogspromenad.

Djurönäset är en jätteanläggning precis bortom Djuröbron en timmes körning från Stockholm City. Så här i januari är det lågsäsong, vilket således är bästa tiden att ta in där. Man har ofta hela poolfaciliteterna mer eller mindre för sig själv.

Särskilt utomhuspoolen är en riktig höjdare. Enligt en anställd är det fler utomhuspooler på gång. Att åka dit under sommaren och trängas med tiotusen andra gäster skulle jag rent ut sagt avråda från, då finns det bättre ställen i skärgårn att hänga vid.

Så här ser en helg på Djurö i januari ut:

Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
In this article