984

Här springer en av kollegorna på jobbet, Björn, längs en landsväg i utkanten av Stockholm medan en av fotograferna dokumenterar. Med sig har Björn joggingvagnen med packningen.
Han laddar inför sitt livs löparrunda: tvärs över USA i sommar. Drygt 500 mil på runt hundra dagar, från Oregon i väst till Virginia vid ostkusten. Start den 11 juni. Givetvis kan du följa språngmarchen på SvD.se. Bilden togs igår, onsdags, under arbetet med en inför-artikel i tidningen. Man kan säga vad man vill om påhittet, men det går inte att komma ifrån att det kräver både mod och beslutsamhet. Bland annat kommer minst tio nätter att tillbringas under bar himmel i vildmarken i stater som Oregon och Wyoming.
– Just det ser jag inte fram emot, säger Björn.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article