1061

De sista dagarna hade jag forst tankt gora av med i nagot av distrikten kring Manilla – det finns tex fina risplantager i olika nivaer och odemark norr om staden i det som kallas Luzon. Eller kan man ge sig av soderut till en annan vulkan som heter Taal, och som ska vara enklare att komma intill an den jag gav mig pa. Alternativt hade jag forstas kunnat stanna kvar har nere ett par dar till, fast det kanns som det racker med de har blekfeta europeerna nu.

Men nu blir det sa att jag aker till Taiwan de tva sista natterna istallet. Lite knasigt ar det helt klart att ge sig dit sa kort tid och det blir en extratripp som absolut spracker budgeten (som a andra sidan varit ganska modest i Filippinerna). Hela vistelsen med flyg och hotell i Taipei dundrar loss med 5000 skr. Men ar man pa semester sa ar man, sa han som kopte husvagn. Och blir det sol imorgon oxa sa tror jag det racker ett tag for mig.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article