1189


Australia & Asia Tour 2009-2010
Idag bokade jag sex flighter på ett bräde: stommen i min tremånaders Australien- och Asienresa, som startar i mitten av december och avslutas i mars 2010. Se den klickbara, interaktiva kartan nedan för detaljer (eller klicka här).

Jag borde skriva ett inlägg enbart om att boka den här typen av multi-destinationsflygningar, det finns många sätt och knep, en del både bättre och sämre. De sex huvudflygningarna – i huvudsak mellan Australien, Fiji, Malaysia (dit jag inte tänkt åka från början), Japan och Kina – gick på strax över 17 000 kronor. Sedan tillkommer en del biljetter, men jag gissar ändå att totalkostnaden för flygningarna bör komma under 30 000 kronor. Asien har en del bra lågprisbolag som man bör kunna boka med kort varsel och för några hundralappar.

Återkommer med mera detaljer.

Erik’s 2009-2010 Australia & Asia Tour (klicka för detaljer)

View Erik’s 2009-2010 Austrlian & Asia Tour in a larger map

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article