3427
3427

The View (karta) högst upp på hotell Marriott vid Times Square på Manhattan är en roterande bar och restaurang som gör ett varv på runt en timme, högervarv. Att sitta där är ett vilsamt sätt att se Manhattan passera förbi medan du avnjuter en stilla drink. Restaurang finns också en våning ned, också den roterande. Restaurangen har vi inte provat, men vi vågar påstå att höjdpunkten här i vilket fall inte är mat eller drinkar, utan utsikten (vilket är skälet till att The View kategoriseras under Se & Göra).

Hissen upp ger bra sug i magen, särskilt om du står nära glasväggen utåt mot hotellets innergård. När du fått ditt bord, ta vara på servetten som visar vilka skyskrapor som passerar revy utanför fönstren.

 

Det finns dock bra mycket bättre utsiktsplatser i New York – både Rockefeller Center och Empire State Building är vassare sett ur enbart utsiktssynpunkt. Men de bjuder å andra sidan inte samma bekvämlighet. Det som dock tar ned vyn från The View är byggnadens utanpåbygge vars balkar blockerar delar av utsikten, samt jobbiga reflexer i skyddsglaset kvällstid.

Till New York-guiden

GALLERI THE VIEW

 

 

In this article