950

Sista badet i Fiji i morse
Var nere och badade pa ett spegelblankt och vindstilla hav nyss – en timme tidigare an jag trodde eftersom Fiji backat tiden en timme – samtidigt som solen gick upp over hotellet/hostellet. I norr – bergen i fjarran (bilden), i syd, sumpmarker och hamnen varifran Wisaya Flyer utgar ifran.
Fast vattnet ar inte alls lika bra har jamfort med ute vid oarna – kanske beroende pa att det ligger en oljehamn i narheten och tankfartyg vantar ute pa redden. Har ar det mera fraga om fyra nyanser, minst, av brunt.
Jag ska bara checka ut, efter att jag surfat klart, och bestalla en taxi till flygplatsen. Hoppas kunna hinna ladda datorn lite sa jag kan skriva pa flyget, far se hur det gar.

Over’n out.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article