977

…och här är nästa kris

Som om inte Greklandskrisen, fallande börser, en total låsning i brittisk politik och ett dessutom uschligt vårväder här hemma vore nog, så är det isländska askmolnet tillbaka och krånglar till det för flyget. En 200 mil lång askpelare sträcker ut sig över Atlanten och tvingar in flyget i trafikkaos på en mera sydligare rutt, rapporterar AP. I norra Storbritannien har vissa delar av luftrummet fått stängas flera gånger senaste veckan, läser jag.

Själv står jag i begrepp att boka flygbiljetter till Spanien nästa vecka. Hmm. Det är en osäker tid vi lever i. Man får chansa och hoppas på det bästa.

Nu är det iaf helg – jag har varit och handlat med chevan och ska nu kånka in mat, öl och lite vin från bagaget. Glad helg!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article