1306
Hola, Spanien!

Visa Spanien maj 2010 på en större karta
Imorgon eftermiddag landar jag i Alicante i södra Spanien. Tanken är sedan att ta en tur med hyrbil som ser ut ungefär som på kartan här ovan. Sitter och finslipar lite på körsträckan nu och det blir alltid ändringar i sista stund men grovt sett bör detta fungera. Tanken är att få både berg, by, storstad och kust. Den här rutten täcker in det mesta, men det finns en liten risk att den är för tidsoptimistisk. Som det alltid gör.
Nedanför är bilder från några av de ställen jag räknar med att passera – hämtade från Google Maps Streetview, som numera täcker in Spanien (och större delan ev Europa för övrigt). Svårslaget reseplaneringsverktyg.
Fyren vid Cobo de Gata, Spaniens sydöstra hörn.
Vid Punta Lara längs sydkusten i Andalusien.
Bergsbyn Guadalest, strax norr om Alicante.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article