1311

LONDON CALLING
Åker med en kompis till London med Norwegian fredag morgon och åter till Stockholm på söndag med SAS. Först och främst kan man konstatera att en sådan lösning blir rätt dyr – två enkelflyg för att få de bästa flygtiderna kostar på, och jämfört med alternativet att förlänga med en dag till, som torsdag eller måndag, och köpa en t&r-biljett skulle innebära kanske runt 1500 kronors lägre pris. Men, men – nu fick det bli så här.

Några tips om vad man kan hitta på under tre dagar, eller 2,5 snarare, i London får jag återkomma med. Men jag är sugen på någon sorts teater, ifall det går att hitta något sevärt (det finns en hel del tips på bland annat den här sajten). Det lär också bli någon sorts dagstripp utanför stan, kanske till Hastings eller Brighton vid kusten. Och – förstås – en och annan brittisk pub.

In this article