1142

Nu har vi lämnat vår tillfälliga lägenhet i Brooklyn och flyttat till 14:e gatan på Manhattan. Det känns väldigt skönt och har, måste jag säga, gått imponerande snabbt. Söndagen gick åt till dels Ikea igen – vi har ännu ett par ouppackade lådor stående här – och dels, för min del, att hämta tre resväskor, en kasse med övriga persedlar och en datorväska från den tillfälliga lägenheten på Lenox Road i Brooklyn.

Det är väldigt behagligt att slippa kuska på t-banan in från Winthorpe Street i Brooklyn varenda dag. Det hann vi tröttna på under två veckor.

Kommande vecka ska jag styra upp mitt jobb, vilket jag inte hunnit ännu. Ska bli roligt och intressant att bygga upp en jobbvardag här.
Men just nu är jag mer eller mindre helt slut och ska snart gå och lägga mig i den nyihopmonterade sängen, som ännu doftar nytt av furu och textilier.

In this article