1514
1514

newyork-logo-frilagdSÖNDAG–MÅNDAG. Sitter i lyan på 14:e gatan och kollar säsongsavsnittet av Game of Thrones, den makalöst framgångsrika serien på HBO. Idag har i övrigt mycket hunnits med. Jag har jobbat en timme, gick på lägenhetsvisning i Hunter’s Point, Queens, där flera nybyggda hus precis vid East River har för New York relativt överkomliga hyror (cirka 2300–2500 USD för en enrummare — inte att betrakta som billigt egentligen, men ändå).

Vy från Hunter's Point, Queens.
Vy från Hunter’s Point, Queens.

Utsikten mot Manhattan är inte helt fel från vissa lägenheter, eller vad sägs om den här till höger?

Vi har även varit på friluftsbutiken REI och shoppat lite utrustning till den kommande resan ut i vildmarken i Wyoming, Montana, Washington med flera delstater. Bland annat köpt en regnjacka på rea (99 USD), bestick i lättmetall, en portabel kåsaliknande tallrik med lock att ha maten i, sådana grejor. Jag vaxade även mina nyinköpta vandringskängor, som förvärvades på Friluftsmagasinet hemma på Hantverkargatan i Stockholm.

Därmed är att egentligen klart inför semesterperiod #2, som jag rapporterar mera om här på bloggen framöver, samt i direktrapporten.

Flyget till Salt Lake City, Utah, går på tisdagkvällen. På onsdag hämtar vi hyrbilen. Sedan bär det av ut i vildmarken.

In this article