1444
1444

NEW YORK — Regnet smattrar så mycket utanför fönstret att jag knappt hör TV:n. Det har regnat hela dagen, jag har varit ute sammanlagt tre minuter för att gå ner till jourbutiken och köpa mjölk, sen direkt hem igen.

Tur då att det finns intressanta saker på TV, för ikväll är det dags för den tredje republikanska tv-debatten inför primärvalet i början av nästa år och, därefter, presidentvalet i november. Du hittar tidigare inlägg om valet här. Det är NBC som sänder debatten den här gången (tidigare har det varit Fox och CNN), du kan följa debatten här och förhoppningsvis se den på nätet här.

I övrigt har det varit rätt fullt upp, inte minst med politikjobb, sedan jag kom tillbaka till New York efter mina (alltför korta) tio dagar i Stockholm i början av oktober. Men om en vecka blir det äntligen lite ändring, för då åker jag på båtmässa i Fort Lauderdale i Florida igen! Can’t wait! Läs inläggen från förra årets mässa här.

Klart är också numera att jag flyger till Stockholm igen i mitten av december, åter hit i januari. Det ska också bli roligt. Så trots en liten förkylning som verkar ha satt sig på halsen så har jag inte så mycket att klaga över egentligen.

In this article