2536
2536

NEW YORK — Tempen klockan 16:20 är 34 grader här i New York denna lördag. Jag har tvättat och gått ut för att handla en sen lunch och just inte så mycket mer. Ska ägna kvällen åt att packa och städa.

Försöker ladda om efter fyra-fem tuffa jobbdagar på Republikanernas konvent i Cleveland inför nästa äventyr: fyra-fem nya tuffa på Demokraternas konvent i Philadelphia. Det går ganska trögt. En hel del tyder på att Philly blir än värre, åtminstone sett till logistik och temperatur. I Cleveland pendlade tempen kring 34-35 grader hela veckan, men nu varnar meteorologer för över 100 grader Fahrenheit i Pennsylvania nästa vecka, motsvarande 38 grader eller mer. Därtill hög luftfuktighet. Pust.

Dessutom är Philadelphia en betydligt större stad och mera komplicerad att ta sig runt i än Cleveland, där det gick att gå mellan presscentret och arenan där konventet hölls på runt en kvart.

Måste medge att det kommer kännas otroligt skönt när detta är över och jag får sätta mig på flyget till Stockholm den 31 juli. Därefter väntar en månads förhoppningsvis fin sommar- och båtsemester.

UPPDATERING 19:30 Nu har jag tvättat, packat om, burit ned skräp till soporna, dammat av lägenheten och öppnat en kall Captain Lawrence Sun Block IPA. Plötsligt känns allt lite bättre. Sitter och spisar lite rock innan det är dags för middag om nån timme. Med ännu 35 grader känns det som det får bli The Water Club vid East River där man kan hoppas på lite kvällsbris.

Skål!

Jag tar mig en kall öl på lördagkvällen.
Jag tar mig en kall öl på lördagkvällen.
In this article