2460
2460

STOCKHOLM — Efter alla stories om Donald Trump känner jag att det är dags för ett mera normal blogginlägg. Det här handlar om att jag får tillbaka min gamla nyhetschefstjänst på SvD, men med nytt innehåll.

Jag blir från och med mars 2017 premiumredaktör för Näringsliv och för en del av utrikesmaterialet. Som sådan leder jag arbetet med att ta fram artikelserier och annat premiuminnehåll, men jag deltar också i att dra fram kvalificerat innehåll åt tidningen vid stora och dagliga nyhetshändelser, av den typ som vi förstås hanterar varje dag på SvD.

Den här tjänsten blir min sjunde på SvD om räknat rätt: redigerare, redigeringschef, biträdande nyhetschef Nyheter, reporter Näringsliv, nyhetschef, utrikeskorrespondent i New York och nu alltså premiumchef.

Premiummaterialet är prioriterat på SvD såväl som alla andra tidningar dessa dagar. Det är sådant innehåll vi tar betalt för genom att kräva inloggning via en betald prenumeration för att materialet ska kunna läsas.

Tidningshuset i Stockholm. Foto: Google Maps
In this article