139
139

BRA LÄSNING — Politico har en text av Richard Hasen, professor vid UCLA och valexpert som ”ägnat 30 år” åt att stärka amerikanska vallagar. Han skriver att han var mer nervös för sammanbrott i de demokratiska institutionerna inför 2020 än han är nu.

Läs artikeln här.

Skärmdump Politico.

Mer från Politico: Varför Trumps och MAGA-republikanernas attacker mot Nikki Haley efter New Hampshire kan ge backfire. Läs här.


7:57 to 8:01 p.m.

Smith writhed and convulsed on the gurney. He appeared to be fully conscious when the gas began to flow. He took deep breaths, his body shaking violently with his eyes rolling in the back of his head.

Avrättningen i Alabama – minut för minut: Hemsk läsning i lokaltidningen Tuscaloosa News om hur den experimentiella avrättningen av Kenneth Eugene Smith, morddömd 1988, med oprövad kvävgas avlöpte. Läs här.

In this article