Kort inlägg om viktiga ting: väskor

5389 1
5389 1

NEW YORK. Håll i hatten, jag har investerat i en ny rullväska som ska invigas imorgon fredag då vi lyfter från JFK till Arlanda. Se den på bilderna här ovanför.

Det handlar om en blå TravelPro, tillverkad i Kina, som förhoppningsvis ska klara packning för två månaders Sverigevistelse. Den har två hjul, uppfällbart handtag och just inga andra finesser. Men den är väldigt lätt till vikten, bara ca tre kilo eller så.

Jag letar dock ännu efter en ersättare till min uråldriga Delsey, inköpt i Florida på slutet av 1990-talet och som hängt med på många strapatser. Det är en hyfsat stor resväska som också är en ryggsäck – en kategori väskor som är sorgligt eftersatt av dagens modemedvetna väskindustri.

Men nu tror jag mig ha hittat en värdig kandidat, som dock måste beställas på nätet. Så det får bli till senare. Det handlar om en Mother Lode TLS Weekender Convertible från eBags som enligt bilderna ser ut att klara alla de högt ställda krav jag har på ersättare till en så långväga reskamrat.

Så här ser den ut:

En Mother Lode TLS Weekender Convertible – klarar den att ersätta den uråldriga Delseyn? Fortsättning följer.
En Mother Lode TLS Weekender Convertible – klarar den att ersätta den uråldriga Delseyn? Fortsättning följer.

Vi får se var väskdramat slutar. Jag lovar hålla er uppdaterade via bloggen.

 

 

In this article