1188 1

LAS VEGAS. Jösses, säger jag. Efter en dag på Consumer Electronics Show i Las Vegas är skallen full av intryck, knäppa innovationer, mindre knäppa innovationer, riktigt smarta grejor, ljud, bild, gigantiska mässhallar, pressfolk, intervjuobjekt och en herrans massa folk.

Jag ska inte bli långrandig, för det är sent på kvällen här nu, men min intervju med Netflix vd Reed Hastings från i morse ligger nu ute på SvD Näringsliv. Intervjun på 30 minuter gjordes på hotellet Wynn mitt i Las Vegas, dit jag kördes i morse av en av Netflix inhyrda chaufförer i en svart Chevrolet Suburban. Mediejippona och jakten på uppmärksamhet här får kosta hur mycket som helst, verkar det som, och alla varumärken vill synas och höras mest.

På nätet nu finns även min story med Marissa Mayers, Yahoos vd som tog sikte på framtidens nyhetsförmedling i sitt underhållande keynote-tal – inklusive en Saturday Live-sketch på scenen – på tisdagen. Läs här.

Det blir mer om både Netflix och Las Vegas framöver om SvD Näringsliv, kan jag utlova. Även här på bloggen planerar jag ett par ytterligare inlägg om Vegas.

Men nu är det snart läggdags.

In this article