2550 1
2550 1

NEW YORK. Om ett par timmar ser vi ”the Swedish Rock Legend” Jerry Williams kanske sista spelning – i Brooklyn. Jerka har varit på avskedsturné i snart två år, men enligt den här bokningssajten så har han inga mer spelningar inplanerade efter denna. Konserten är vid bowlingbanan Brooklyn Bowl på andra sidan East River.

Klicka här för att höra ”I Can Jive” med Jerry Williams (via Spotify), eller Erik Fernström som han egentligen heter:

 

Enligt den här artikeln från Aftonbladet tidigare i år så är den här spelningen i Brooklyn faktiskt Williams sista. Om någon ytterligare blivit inplanerad efter publiceringen är däremot oklart.

”Varför det blev just det haket vet jag inte, fast det blir ju ball att göra. Men jag vet inte om vi fått arbetstillstånd än? Men jag tror det”, säger han till tidningen.

 

Uppdatering: Mäktigt åskväder över Brooklyn den här kvällen:

20140523-201026.jpg

Brooklyn Bowl är ett jäkligt coolt ställe, med en bowlingbana, konsertlokal, restaurang och bar i ett. Högt i tak, mysbelysning med kulörta lyktor och nakna tegelväggar.

Jag har nu för övrigt fått en bekräftelse från en initierad källa på att detta åtminstone är Jerry Williams sista spelning på sin sista turné. En och annan enstaka spelning till lär det väl bli dock.

20140523-201709.jpg

In this article