974

Hong Kong. Hit har jag velat aka lange – jamte Kina sjalvt ar HK en av de mer spannande destinationerna jag kan tanka mig i Asien. Rent utseendemassigt ar det latt att bli overvaldigad. Att sa mycket far plats pa en sa liten o.
Bor vid Causeway Bay, en dryg halvtimmes stokig promenad blad skyskrapor och elektronikaffarer fran Central. Ska over till Kowloon ikvall eller i morgon och se HK:s skyline – om den nu gar att se i det har molniga och disiga vadret.
Det kandes som att jag skulle missa flyget fran Hanoi, pga vietnamesernas kommunistiska kosystem. Hanoi ar storre an man tror nar man ar i Gamla Stan. Var nara att ta en mc-taxi till flygplatsen, men det ar jag glad att jag inte gjorde. Det tog 30 min med bil.
Blir i HK tre eller fyra natter. Ska hinna med Gouangzhu, hur det nu stavas, i Kina ocksa. Har jag tur gar det att fixa en flight till Singapore direkt fran Kina samma dag som jag aker hem. En logistiskt inte helt enkel not, men det bor ga att losa. Morsning.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article