1064


Så packar man 20 kallingar

– i en enda systempåse

Att packa handlar om densitet – yeah, jublar alla fysiklärare. Men så är det. Ju mer du kan få in i ett viss givet rum – ryggsäcken eller väskan – desto mer av dina grejor kommer med. Tricket, vilket jag just är i färd med att praktisera, är att jobba med 1) Systempåsar, 2) påsklämmor i plast och 3) tryck. Men inget fungerar om inte klädesplaggen, i mitt exempel här kalsonger, är ihoprullade så att de innehåller så lite luft som möjligt. Tänkt på det, luften är din fiende. Du vill inte packa luft i ryggsäcken utan grejor.

Jag har här rullat ihop vidpass 20 kalsonger (lilla bilden till vänster), lagt in dem likt en blombukett i en systempåse och applicerat kraft på påsen så att all luft pressas ut. Därefter gäller det att stänga påsen med påsklämman i plast – och vips har man ett nätt litet paket av kallingar som håller lätt 20 dagar och inte tar mera plats än en neccesär. Smidigt.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article