1352
1352

Tisdagen den 9 september arrangerade Apple höstens stora produktlansering vid huvudkontoret i Cupertino, Kalifornien, Jag var inte där, men jag var bänkad framför totalt tre datorer hemma i New York med vilka jag bevakade jippot. Apple släppte en ny iPhone, i två storlekar, samt mobilklockan Apple Watch.

Det var fullt upp under några timmar med livebloggande, puffändrande på sajten och därefter med att skriva en text om spektaklet till onsdagens papperstidning, som dessutom skulle publiceras på webben samma kväll. Jobbet försvårades till ingen liten del av att Apples webb-tv-sändning brakade ihop ideligen. Som tur är hade jag gott stöd av redaktionen i Stockholm.

Här kan du läsa rapporteringen på webben.

Så här ser ”toppen” på Nliv.se ut på tisdagskvällen:

Toppen på Nliv.se på tisdagskvällen.
Toppen på Nliv.se på tisdagskvällen.

 

Och så här ser sidan ut i onsdagstidningen:

Sid 8 i SvD Näringsliv onsdagen den 10 september 2014.
Sid 8 i SvD Näringsliv onsdagen den 10 september 2014.

 

Apples aktie:

[stock-tools exchange="NASDAQ" symbol="AAPL" image_height="300" image_width="650"]
In this article