3254
3254

Om du är kameraintresserad, lägg den här adressen på minnet: 420 9th Ave. at 34th St. Där ligger B&H (karta), den megastora kamera- och teknikaffären som är något av en sevärdhet i sig själv, även om du inte köper en enda pryl.

Allt finns här. Proffskameror, kompaktkameror, alla typer av objektiv från samtliga tillverkare, stativ, videokameror, ljusutrustning, redigeringsteknik, mikrofoner, blixtar och hans moster.

Priserna är sannolikt inte branschens lägsta. En jämförelse i början av 2014 mellan olika priser på ett 12-24 mm Canonobjektiv gav att det lägsta priset fanns på internet, men inte hos B&H, som även har e-försäljning via sajten. Men B&H:s fördel var att objektivet ändå fanns i lager och kunde skickas i låda på momangen.

Postorderverksamheten är inbyggd i butiken på ett intrikat sätt. Kartonger kommer åkande på ett transportband som sitter upphängt i taket i affären. Det är kul att stå och titta på. Helt plötsligt när du stor och granskar någon pryl så kommer en låda åkande, färdigpackad med grejor som via transportbandet tar sig ut till en lastkaj för vidare befordran till kunden.

B&H hemsida.
B&H hemsida.
In this article