18552
Skurmoppen.
Skurmoppen.

NEW YORK. En vecka från nu, om allt vill sig väl, sitter jag på akterdäck i Stockholms skärgård och sippar på en kall tilläggningsöl. Just nu måste jag säga att det känns väldigt trevligt att snart återse Stockholm – och framförallt Stockholms skärgård – även om New York visar sig från en betydligt behagligare sida nu än i vintras. Stan går liksom igång på sommaren. Just idag, tisdag, och igår har det visserligen varit grått, men varmt, så där fuktigt varmt så man ständigt går omkring och är lite kladdig.

Det är en hel del som ska fixas fram till fredag kväll då vi åker. Lägenheten ska städas inför uthyrning, det ska packas, samt även, på torsdag, drickas en avskedsöl för en journalistkollega som flyttar hem till Sverige för att jobba där.

För att klara allt detta har jag idag köpt en skurmopp för att imorgon onsdag skura golven. Räknar även med att börja packa så smått. Ikväll var vi för övrigt och käkade en sista gång före Sverigeresan på Black Iron Burger Shop på Femte gatan, ett ställe du kan läsa mer om här.

Efter ankomsten till Stockholm, och en rask tur till Linköping, blir det alltså en tur med Clara-Ida, min fantastiskt fina Coronet 26 Family. Jag har redan fått rapport om att hon ligger välbehållen vid bryggan med kapellet på och diesel-sexan nyservad. Ha!

Bara för det så publicerar jag här ovanför lite fina skärgårdsbilder från tidigare somrar här ovanför. Håll till godo.

In this article