1096
1096

Demokraternas chans att få någonting gjort tack vare sin framgång i kongressen är minimal. Men med sin nya maktposition kan partiet utmana president Trump. Och nu ökar risken för ett nytt budgetbråk som återigen kan stänga ned USA:s myndigheter i vinter.

[contextly_sidebar id=”CMg2DZqYpOmvLmDZCg3bNDvtV9C9JUw4″]

Det säger statsvetarprofessor David McCuan vid Sonoma University i Kalifornien i min intervju.

– Trump verkar i och för sig vara agnostiker vad gäller hans politiska övertygelse. Men det som fick honom att bli president var inte att sluta överenskommelser med demokrater. Han kanske sluter några ”deals”, men mycket som han vill uträtta kommer inte att bli gjort, säger David McCuan till SvD.

Läs här.

På SvD.se och i torsdagstidningen:

SvD sid 10.
SvD.se onsdag 7 november.
In this article