Nu har till och med Tucker Carlson fått nog

748
748

En av Fox News mest kända talkshow-personligheter, Tucker Carlson, som ihop med Sean Hannity ägnat fyra år åt öppna hyllningar av president Trump, deklarerar nu att Trumps advokat Rudy Giuliani och hans ostyrkta beskyllningar om valfusk gått för långt.

I ett pratsegment av sin show går Carlson till attack mot juristen Sidney Powell som jobbar ihop med Giuliani och som hävdat efter valet att röstningsmaskiner omvandlade Trump-röster till Biden-röster. Det saknas bevis för saken.

Carlsons uppgivenhet med Powell kommer efter Giulianis omskrivna presskonferens i Washington i veckan där han pratade i över en timme om alla bevis och vittnesmål som gruppen samlat ihop, men som inte kunde visas upp för journalisterna.

Även Fox News mera ordinarie nyhetsbevakning rapporterar numera öppet om att presidenten ser ut att försöka upphäva valresultatet med bevislösa beskyllningar om valfusk.

In this article