1346 1

I ett tillfälligt hjärnsläpp lade jag ned fyra tuber räkost i handbagaget i syfte att få ned vikten på resväskan som skulle checkas in. Det är ju bara det att tuber inte tolereras av flygbolagen, åtminstone inte så stora och med så suspekt innehåll som...

I ett tillfälligt hjärnsläpp lade jag ned fyra tuber räkost i handbagaget i syfte att få ned vikten på resväskan som skulle checkas in. Det är ju bara det att tuber inte tolereras av flygbolagen, åtminstone inte så stora och med så suspekt innehåll som räkost. Den nogsamma säkerhetskontrollen på Arlanda upptäckte förstås mitt illdåd och konfiskerade detta utsökta livsmedel. Visserligen kunde jag ha valt att gå åter till incheckningen och checka in räkosten (hur man nu gör det) men då hade jag fått stå i säkerhetskön igen så jag avstod.
Dock hittade jag raske en sajt, scandinavianstuff.com, där de säljer bland annat ost på tub till utlandssvenskar, så nu är en frakt på väg till Manhattan med räkost trots allt. Om än lite dyrare än det var tänkt…

20140817-162137-58897481.jpg

I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här