599 1
599 1

Sitter på Skavsta och har just ätit en viljelös panerad fisk, avdankatris och fet sås. Den här flygplatsen är verkligen inte mycket attglädjas över. Men snart är jag härifrån – för en tredagars utflykttill Budapest, Ungern, där jag hoppas att våren kommit längre än iStockholm....

Sitter på Skavsta och har just ätit en viljelös panerad fisk, avdankat
ris och fet sås. Den här flygplatsen är verkligen inte mycket att
glädjas över. Men snart är jag härifrån – för en tredagars utflykt
till Budapest, Ungern, där jag hoppas att våren kommit längre än i
Stockholm. Turligt nog flyger jag hem på söndag kväll via Arlanda, så
jag slipper den här dåliga ursäkten för en flygplats igen.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här