901 0
901 0

NEW YORK. Jag räknade just ut att jag skrivit minst 34 artiklar (och deltagit i en chatt) sedan jag kom hit. Det var en månad sedan igår, om man ska vara exakt, så det blir mer eller mindre en om dagen. Nu vet jag att det är något mer än så, för några enstaka har inte mitt namn under sig, och då är de svåra att söka reda på i arkivet på Nliv.se.

Samtidigt kan man säga att det är först nu som jag räknar med att kunna komma igång lite mer ordentligt med arbetet. De första två veckorna var fulla med flyttstök, de två senaste har varit lugnare, men jag har inte hunnit långtidsplanera så mycket som jag hade hoppats. Får jag välja, och det får ju ju till stor del, så blir dagsjobben färre men de mera långsiktiga och genomarbetade fler.

 

För att inte ännu ett blogginlägg ska handla bara om jobb så publicerar jag här ett gäng New York-bilder som jag haft liggande i mina två kameror.

GALLERI NYA NYC-BILDER

Klicka en bild för att öppna galleriet.

 

In this article